Flapper gangster.

Hej! Du vet, jag har haft så rysligt mycket den gångna veckan, så har knappt ägnat bloggen en tanke. Blir mindre framöver. Skriver mer ifall andan faller på.

Hur som helst, ikväll ska jag på en fest med temat Gangsters & Molls. Hade allt planerat. Skulle vara John Travolta i Pulp Fiction. Men sen gick planen i stöpet (typ igår), och nu måste jag börja från scratch. Hemskt. Ångest. Fick höra igårkväll hur de andra på festen satsat stort på sina kostymer, och det ger mig bara ännu mer prestationsångest. Därför ställde jag väckarklockan imorse. På en lördag. Måste iväg till stan och fixa kläder. Uff. Gillar inte då det blir så här mycket press för en liten fest (fast egentligen är det en ganska stor fest på ett konstgalleri här i Vasa med dj och filmförevisning och allt möjligt). Känner dock knappt någon på festen och vill ju inte ge folk ett first impression av att vara en tråkmåns som inte anammat temat.

Ja, gott folk. Sånt är mitt liv idag. Hoppas du inlett din lördag med lite mindre klädångest än mig.

 

Edit 19:41

Ok. Allt lugnt. Min gangster-imitation blev mer av en flapper, men vackert så. Det var de facto länge sedan jag kände mig såhär fin. Sammet och fjädrar och pärlor. Nu går jag iväg på fest! Ha en trevlig kväll du fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s