What would Maya Fiennes do?

Hej finis! Ja, nu är veckans två skoldagar äntligen förbi. Det har banne mig inte varit nådigt att stiga upp mitt i natten, cykla till skolan (i minus tie igår morse) och sitta och försöka koncentrera sig i sex timmar. Båda dagarna har jag slängt mig på sängen direkt jag kommit hem. Idag tog jag med mig julkarameller. Och en bok som damp ner i brevinkastet tidigare i veckan. Jag har det ganska bra här nu:

Kolla boken! Visst känner du igen den?

Mitt största huvudbry nu är vad jag ska göra inkommande helg. Frågan är huruvida jag ska betala 40 euro för att gå en kurs i storolyckor och katastrofberedskap (krispsykologi) eller ej. Det är ämnen som ligger mig extreeeemt nära hjärtat. Egentligen som klippt och skuret för mig, men det är priset som får mig att vela. Och tiden (16h fre-sö). Åh så skönt det vore att sova länge och fira lite förlängt jullov i helgen, men allvarligt… VILL ha denna kurs i ryggsäcken! Så ja, egentligen är det endast priset det hänger på. Nu vet du visserligen (nästan) inget om min ekonomi, men vad tycker DU jag ska göra?

Ps. Maya Fiennes skulle ju då bombsäkert gå kursen. Men så har hon det lite bättre ställt ekonomiskt också. Hon har trots allt skrivit en ganska bra bok. Minst.

4 thoughts on “What would Maya Fiennes do?

    • Är precis på väg 🙂 Men hej vitsi, ja håka ju int alls vem du va då du kommentera en gång tidigare. Men det e ju DU! KUL! 🙂 Det va så roligt att va ut å äta med dig. Tycker om att prata med dig! Jee! Kram!

  1. Hehe, jepps det var jag. Men tyvärr blev kalender ändå olagad. Jag printade ut affirmations lapparna, men slarvade sedan bort dem och hittade pappren nu i januari 😦 Nå, nästa år nytt försök! Eller så kunde man ha en liten skål med lapparna bredvid nyckelskålen och ta en och läsa den före man sticker iväg till jobbet om morgnarna…. hmm… *tänker högt i din blogg* 😉

    Indeed, det va roligt att ses! 🙂 kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s