Jag ger er…

…produktionen:

Jodå. Här är det mesta jag gjort hittills. Har ännu inte hittat någon passlig kedja till rosetterna. Vill ha något kort, så att rosetten sitter alldeles under halsgropen. Nu sitter jag och filar på ett namn till min fabrik. Vill göra tags att fästa på smyckena då jag ska sälja dem. Åtminstone på dom av egen design. Har blivit barnsligt förtjust i dom där cirkelplattorna jag börjat göra. Älskar runda former! Och till dig som undrar: LaGaylia köpte en rosettskalle.

Jo, färgerna ÄR rätt fadade på denna bild…

14 thoughts on “Jag ger er…

 1. ojnej vad fina! sku jag ha för vana och/eller behov att köpa smycken över nätet skulle jag absolut köpa en dödskalle med rosett! hur i allsin dar hitta du på dom? det finns nåt lite avidya tantra-aktigt över dem!

  • Nemen! Tack! Tänk att DU av alla sku tycka om mina smycken! 🙂 Men alltså, dödskallarna är inte min egen design. Det är rysligt svårt att hitta på egen hama-design. Allt tufft tycks redan vara gjort. Hittade en rosettdödskalle på nätet nånstans och visste genast att jag skulle börja göra dom. Viktigt att poängtera -inte min idé!

   • ojnej, jag är en stor fan av det vackra i livet, så länge det ändå är enkelt och jordnära (och handgjorda smycken från vasa måst väl räknas dit). ingen skillnad fast du inte själv har hitta på dem, de är jätteroliga! bra val!

 2. Åh! Jag MÅSTE få köpa en kassett med svart kedja! Alldeles galet fina ju.. Angående rosetterna; kanske du kan sätta fästen i båda ändorna och sen ha kort kedja? Så det blir jämvikt liksom… Förstår du hur jag menar?

  • Kors i taket! Vad roligt att du gillar! 🙂 Du får önska färg själv så ska jag custom make en kassett åt dig! 🙂 Och rosetterna, jag har faktiskt satt två fästen på dem redan. Syns lite dåligt på bilden. Det är bara själva kedjan som fattas… Blir lite weird med kulkedjorna. Svårt att förklara, men söker efter nånting mer passande hur som helst.

   • Den gula är jättefin! Men helst vill jag kanske ha en illröd kassett med svart kedja… Kan jag beställa en sån? Jo, kan tänka mig på nåt sätt att kulled blir fel för just rosetterna.. Kan du inte köra vanlig klassisk kedja? Lite mer classy sådär..

 3. Jihuuu vilka fina! Jag skulle vilja ha en lite mindre kassett som örhänge! JESTAS det sku va fint! Och kassetthalsband! Och runt halsband! Jag vill ha allt!

  • Uuuh! Guh va affärerna går bra! 😀 Jag har en beställning på kassett-örhängen från förut också. Har försökt fixa, men blir inte lika fint som halsbandskassetterna. Pärlorna är så stora som dom är, så då blir det knepigt med proportionerna. Gjorde en prototyp, men själv är jag inte überförtjust. Jag ska fixa bilder på nå sätt nånstans i nå skede.

   Hmmmmm…måst funtsa lite hu ja ska göra det här nu rent praktiskt. Vi återkommer.

 4. Uuuuh härligt! 😀 Får man lägga in en beställning? En kassett kring halsen, tack. Med svart kedja och, hmm… färgen var svår. Kanske rött. Jag älskar lite udda och unika smycken! (oki, nu kommer jag ju inte att vara helt unik här i Vasa med ett sånt smycke :P)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s