Nu.

Suck. Trots att jag inte har någon skola denna vecka har jag sällan känt mig så obehagligt otillräcklig för mig själv. Kanske just för att jag vet att jag BORDE ladda batterierna helt och hållet denna vecka för att orka med den kommande praktiken. Men det är ju just det jag känner att jag inte kommer lyckas med. Det är ett evigt race hit och dit för att hinna med alla tidtabeller. Den enda lediga dagen jag kommer få i mitt eget hem denna vecka är nästa söndag*, och vid det laget borde jag redan börja förbereda mig inför nästa veckas tenter, deadlines och praktiska test. Känner mig ganska urvriden, redan nu. Inte alls bra. Så, nu vet du statusen.

*Förutom att jag måste städa yogacentret på söndag… Men just nu känns det som att det enbart kommer bli skönt. Där får jag vara ensam i tystnaden utan tider att passa.
Annonser

1 thought on “Nu.

  1. då låter det som dags att planera in en dag med skolkning från nåt av programmen, eller åtminstone en planerad försovning… finns inget bättre än en s.k. rokuli-päivä när man som mest behöver det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s