Veckan som gick.

Veckan är till ända och jag har 47 arbetstimmar på nacken. I know, ganska mycket för att vara första praktikveckan på sjukhuset. Nu är jag ledig ända till torsdag kväll då jag påbörjar ett nytt trenättersvak. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen, jag gillar verkligen att jobba på natten! Hur har jag inte upptäckt detta tidigare i livet? Människor blir så snälla och ynkliga på natten. Så tacksamt att ha och göra med dem då. Ser fram emot sommaren. Ska ta på mig så många sjukhusnätter som möjligt då. Och då får jag ju dessutom betalt.

Sov ända till 15.30 idag. Känns alldeles huvudlöst! Fast klockan snart är 20 känns det som att det vore mitt på dagen. Har städat både yogacentret och lite här hemma. Nattjobb har en tendens att få en att svina till det ganska ordentligt hemma…

De fyra lediga dagar jag nu har framför mig ska jag verkligen njuta av till fullo. Ska tillbringa varje kväll på yogacentret. Ska socialisera så mycket som möjligt. Springa. Meditera. Spela gitarr. Stå på huvudet. Dansa. Allt det där jag tycker är så fruktansvärt roligt. Livet, helt enkelt.

Puss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s