Agni Namaskar

Wooh! Vilken galet tuff serie vi kör på vinyasa flow yogan från och med idag!!!! En push up-serie minsann. Jag blev alldeles till mig, så förbenat skön var den. Om jag haft ett bra yogapass, vilken sorts yoga det än må vara, har jag väldigt svårt att fokusera i shavasana. Pranan fullkomligt bubbar upp i mig och jag kan knappt hålla mig för skratt. Så var det ikväll! Serien gjorde mig glad av flera orsaker. Ja. En push up-serie. Låter ju som något jag inte skulle klara av dessa dagar, gör det inte? Jag menar, jag med mina dysfunktionella handleder. Men ser du, något har hänt. Något hände typ… typ i förrgår. Smärtan försvann över en dag. Jag har alltså haft så ont hela våren att jag inte kunnat göra chaturanga dandasana överhuvudtaget. Inte kunnat stöda på vänster handled det minsta lilla. Och nu ba: tjoff, 54 push ups under 1h 15min utan smärta!!!!!! Ja okej, 54 push ups är inte helt smärtfritt som så. Men ni fattar.

Jag förstår inte. Jag gjorde en ashtangaserie hemma i fredags. Gjorde ont, ja. Men försvann smärtan för att jag ignorerade den i fredags? I dont know. Förstår inte. Men nu är den helt totalt borta, och det är det som är huvudsaken! Wohooooooo!

Förresten, en liten kul grej till… Har haft ett galet drag i ett muskelfäste nere i ryggen en vecka ungefär (tror det kommer från att jag går runt med dumma crocs dagarna i ända på sjukhuset), och jag har smort in området med värmesalva varje kväll. Värmesalvan funkar inte så bra på mig. MEN, om jag gör något svettigt kan salvans effekt plötsligt pangbom skjuta i höjden. Trots att det är nästan 12 timmar sedan jag smorde in mig brände jag nästan hål på ryggen under kvällens svettiga agni flow. Och ja, det var så galet skönt!!! Galet skönt! Mmmwah! Snart måndag igen! JA!

Namasté.

Kråkan avslutade kvällens serie. Jag bjuder på en liten kråka här också. Min handled har gjort att jag inte kunnat göra den sedan i vintras nångång. Jag är helt salig. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s