Podcast.

Från att ha varit en lite skeptisk podcast-lyssnare har jag nu gått över till att vara en sann podd-knarkkis. Den första podden jag lyssnde på var Adam, Daniel och Carins. Den började jag lyssna på medan #AdamLive ännu sändes. I våras? Nää, det var ju våren förra året va? Nå, nu är jag som sagt en knarkkis som knappt kan gå utanför dörren utan att ha en podcast i öronen. Dessutom har jag kåpypejstat några vänner och börjat lyssna innan jag somnar och direkt jag vaknar. Vissa poddar är bara så sjukt bra så jag dör. Andra dör jag av för att dom är så dåliga. Dom raderar jag fortare än kvickt. Dom jag lyssnar på varje vecka är Hannah&Amanda, Alex&Sigge, Strömstedt&Berg och Adam&co. Den senaste veckan har jag också laddat ner en massa Värvet-poddar, men jag får nippor av Triumfs röst, och därmed är den podden lite förgiftad. Jag kan dock sträcka mig till att ladda ner de avsnitt där han har gäster som jag av nån anledning gillar. Idag då jag var på stan lyssnade jag på intervjun med Kakan Hermansson och tänkte få spatt. Mer deprimerade röster får man leta efter. Nej. Inte bra. Sigge Eklunds röst är jag också lite allergisk mot, men Alex lyfter deras podcast, tack och lov.

Personer jag vill höra i fler podcasts: Carolina Gynning, Fredrik Lindström, Carin Berg, Annika Lantz, Cecilia Blankens, Mark Levengood, prinsessan Madeleine, Agneta Sjödin, Isabel Adrian, Babsan och Christin Meltzer.

Dagens rekommendation är tillägnad julsuckers som mig själv: Jill Johnssons nya julskiva

Annonser

3 thoughts on “Podcast.

  • Nejmen dra på trissor! Vilken stenkoll du har på dig själv på webben Kristoffer!

   Vet inte. Min åsikt är att programledare gärna får ha en lite mer alert röst som på något sätt stagar upp intervjun, ifall den som intervjuas har en något sömnig röst, vilket var fallet med just det avsnittet jag nämnde här. Med det sagt har jag ändå lyssnat på mer än hälften av dina podcasts, så något är det ju ändå som tilltalar mig i dem.

   Som du ändå märker på min podcast-lista så gillar jag ju dom lite mer fartfyllda och flamsiga poddarna i huvudsak.

   • Jaja, fair enough! Jag är kanske som kaffe eller koriander; det krävs viss tillvänjning.

    Tack för svar!

    K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s